Bàsquet

Mirotic, després de firmar el 2-0 en la final: «Vull acabar això de la millor manera»

Mirotic, després de firmar el 2-0 en la final: «Vull acabar això de la millor manera»

Javi Ferrándiz

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

La pressió que va exercir el públic del Palau en el segon partit de la final va ser un factor inesperat, però que va jugar un paper important en la victòria del Barça. Tots els protagonistes blaugrana ho van reconèixer i qui més Nikola Mirotic, a qui el públic va acomiadar dret, mentre el jugador també agraïa el suport rebut. L’escena va deixar un regust de comiat, per l’anunci del club que rescindirà el contracte de l’hispanomontenegrí quan s’acabi la temporada. Si la final es decideix al Wizink en els dos pròxims duels, haurà sigut l’últim partit de Mirotic com a blaugrana.

«El que hem viscut aquesta nit al Palau no ho he viscut mai en la meva carrera. Vull guanyar la Lliga per ells. Aquest públic ens ha acompanyat des del primer dia i amb aquest amor i aquest suport no els puc fallar», va assenyalar Mirotic, que va recórrer la pista de punta a punta tornant l’aplaudiment del públic. «Vull acabar això de la millor manera», va afegir.

Notícies relacionades

Va ser una de les nits en què Mirotic, amb 25 punts i 31 de valoració, va justificar la seva condició d’estrella. Va aparèixer en els moments decisius i seva va ser l’ajuda en defensa en els últims sis segons sobre Llull, que va evitar el que el base madridista llancés amb comoditat i decidís en l’última jugada. «He anat a ajudar a ‘Sato’ perquè el Sergi fa 8 de 10 d’aquests llançament», va explicar Mirotic, que va agrair el suport que ha sentit els últims dies, sobretot després de filtrar-se la seva sortida.

«Els companys han estat amb mi tot aquest temps, igual que l’afició, però això d’avui ha sigut el treball col·lectiu», va remarcar l’ala pivot blaugrana, que va deixar clar que no veu opcions de seguir al Palau. «He notat més amor que mai i per mi seguiria però pel que jo sé no hi ha cap opció de continuar».