Bàsquet

Mirotic, sobre la Final Four: «Hi ha molta il·lusió. Tenim ganes de fer alguna cosa gran»

Mirotic, sobre la Final Four: «Hi ha molta il·lusió. Tenim ganes de fer alguna cosa gran»

ACB photo

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nikola Mirotic ha concedit una entrevista a Barça TV per valorar el moment de l’equip blaugrana a poc més d’una setmana per competir a la Final Four de l’Eurolliga i d’enfrontar-se al Reial Madrid en una de les semifinals del torneig (divendres 19, a les 20 hores). L’hispanomontenegrí se sent molt optimista amb l’evolució que ha viscut el conjunt de Sarunas Jasikevicius per arribar en bona forma a la gran cita del bàsquet continental.

«L’equip ha millorat moltíssim. Ha sigut una temporada bona, en la qual hem anat de menys a més i arribem en un gran moment. Hi ha molta il·lusió i ja se sent. Hi ha molta expectativa. I la veritat que és ja tenim ganes de ser a Kaunas, de competir i de fer una cosa gran. És el que la gent espera i tant de bo ens pugui tocar. Però també hi anem amb molta humilitat», assegura l’estrella barcelonista.

L’ala pivot blaugrana va tenir paraules d’elogi per als jugadors que es van incorporar aquesta temporada i considera que la seva incorporació ha permès a l’equip fer un pas endavant. «Amb els jugadors que hem afegit, Satoransky, Vesely, Kalinic, Tobey... son jugadors amb molta experiència, que han guanyat l’Eurolliga i saben com guanyar aquests partits, i els altres que són aquí són gent que està creixent any a any. Això és un procés, sempre ho dic. No és gens fàcil de guanyar el primer o el segon any. Hem estat en tres Final Four consecutives i és una altra oportunitat més que tenim amb una plantilla diferent. Esperem que hi hagi una mica més de sort també».

Notícies relacionades

Mirotic considera que sempre hi ha moltes expectatives entorn de l’equip i molt soroll, però la manera amb què arriba aquest any l’equip, allunyat de la condició de favorit, els pot beneficiar. «Tothom parla de l’Olympiacos, i anar una mica més de tapats ens pot ajudar. Els dos últims anys anàvem més com a favorits i l’equip arriba en un bon moment».

Sobre la semifinal davant el Reial Madrid, en una nova edició del clàssic del bàsquet espanyol, l’estrella blaugrana no presenta dubtes. Considera l’aparellament com una motivació, sobretot després del precedent de l’any passat quan van caure a la semifinal davant l’equip blanc a Belgrad. «Sempre hi ha ganes d’un clàssic i quan és a la Final Four hi ha més expectatives, augmenta la pressió, són cites grans, en què els jugadors volen estar.  Jo crec que som millor equip, però hem de demostrar-ho».