L’Eurolliga de bàsquet

El Barça rep l’Alba de Berlín amb el repte d’assegurar l’avantatge de camp a quarts

«Estem jugant molt bé. Cal utilitzar aquest impuls i continua millorant», afirma el blaugrana Mike Tobey

El Barça rep l’Alba de Berlín amb el repte d’assegurar l’avantatge de camp a quarts

Andrej Cukic / Efe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Immers en una ratxa de resultats, després de sis victòries consecutives entre totes les competicions, i de bon joc, el Barça afrontarà aquest dijous la segona cita de la setmana, amb la visita al Palau Blaugrana (20.30 hores, DAZN) de l’Alba de Berlín, penúltim classificat i sense res en joc.

L’equip blaugrana arriba amb excel·lents sensacions a l’enfrontament després del seu triomf a l’Stark Arena del Partizan de Belgrad (80-89) on va ratificar la seva dinàmica ascendent, sent capaç de dominar la pressió en un final ajustat. Un examen de maduresa superat i que l’acosta a obtenir l’avantatge de camp en els encreuaments de quarts, quan només queden tres jornades per tancar la temporada regular.

«L’Alba sempre juga un bàsquet ràpid, de moltes possessions. El partit passa per no deixar-los córrer i pel rebot en atac, tot el que significa molta alegria en el seu joc. Hem de parar-ho. Si ho aconseguim, tenim bones opcions», va analitzar el tècnic lituà des del pavelló barcelonista.

Notícies relacionades

Jasikevicius va reconèixer la necessitat de recobrar energies després de la treballada victòria de dimarts a la pista del Partizan. «Primer hem de recuperar-nos físicament i aixecar-nos després d’una victòria molt emocional. Hem jugat amb molta gent, molts minuts i caldrà recuperar».

Jasikevicius va assenyalar que impedir les ràpides transicions de l’Alba de Berlín i controlar el rebot seran dos factors crucials en el partit d’aquest dijous al Palau. «Haurem de centrar-nos a fer el nostre bàsquet, que és una mica més lent i tàctic», va analitzar el nord-americà Mike Tobey, un dels jugadors que han ajudat a reforçar la imatge de solidesa dels barcelonistes. «Estem jugant molt bé en aquest moment. Hem d’utilitzar aquest impuls i continuar millorant ara que arriba la part més important de l’any».