La Policia demana ajuda

Robada a l’UCAM Múrcia la llibreta amb les tàctiques per al partit contra el Reial Madrid

  • «¿Has trobat una llibreta mida A5 com aquesta?»: aquest és el missatge de la Policia Nacional a les xarxes 

Robada a l’UCAM Múrcia la llibreta amb les tàctiques per al partit contra el Reial Madrid

EPC

1
Es llegeix en minuts
EFE

El cap de setmana, a més de la derrota de l’UCAM Múrcia diumenge contra el Reial Madrid per 80-88 en la vintena jornada de la Lliga Endesa, va deixar una altra pèrdua per al conjunt universitari, la d’una llibreta amb apunts tàctics del cos tècnic que comanda Sito Alonso i que, segons la mateixa entitat, va ser robada i per això va presentar la pertinent denúncia.

«¿Has trobat una llibreta mida A5 com aquesta? Dissabte la van robar a l’entrenador de l’UCAM Múrcia al Palau dels Esports i conté jugades tècniques. És de gran valor per a l’equip. Pots entregar-la a qualsevol comissaria de Múrcia», és el missatge realitzat per part del Cos Nacional de Policia i també difós pel club per intentar recuperar el quadern amb les anotacions basquetbolístiques.

Notícies relacionades

Amb aquesta crida s’intenta no perdre aquestes pautes tàctiques que Sito Alonso tenia escrites a la llibreta, de tapa blava, i que tant valor tenen per al seu dia a dia i la preparació dels partits.

No va ser, per tant, un bon cap de setmana per al conjunt grana, que aquest dimecres a dos quarts de nou de la tarda rebrà el Darüssafaka turc en partit de la tercera jornada de la Lliga de Campions FIBA.