Lliga Endesa

El Barça es recupera a Múrcia (72-86)

Laprovittola dirigeix el triomf que es va sustentar en el domini blaugrana en el rebot (44 a 30)

Marcial Guillén / Efe

1

El Barça va tancar una intensa setmana de tres partits en cinc dies amb una treballada victòria a Múrcia (72-86) que va pivotar sobre la reacció operada a partir del descans per Nicolás Laprovittola. Amb un zero al seu caseller de punts, va acabar amb 15 gràcies a una excel·lent sèrie de 4 de 5 triples i un 18 de valoració final.

No va estar sol, ni de bon tros, Laprovittola. Tot i que el Barça va tancar el primer quart ja amb avantatge (13-17), no va disparar el seu avantatge fins al quart amb la constant aportació de Kuric i Higgins i la connexió amb els pivots. Sarunas Jasikevicius havia demanat rebots als seus homes i els 14 rebots de diferència amb la Múrcia (44 a 30) van sustentar el triomf. Els 12 jugadors que van sortir a la pista van obtenir, com a mínim, una captura (Paulí).

Va ser un Barça consistent davant un Múrcia que es jugava la classificació per a la Copa del Rei i que va reaccionar a la perfecció després de la derrota del Palau davant l’Efes a l’Eurolliga. El cinc local va mantenir estret el marcador fins que es va desfondar, més en l’ànim que pel cansament de les cames.