Bàsquet

La Copa del Rei reunirà a Badalona una nòmina de luxe

  • Madrid, Barça, Tenerife i Baskonia seran caps de sèrie en el sorteig que se celebrarà aquest dilluns en el Centre Internacional de Negocis de Badalona

  •  Gran Canària i València s’apropien de les dues últimes places en l’última jornada amb les victòries contra el Joventut i el Casademont Zaragoza 

La Copa del Rei reunirà a Badalona una nòmina de luxe

ACB photo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Badalona es prepara per acollir, entre el 16 i el 19 de febrer, una fase final de la Copa del Rei de bàsquet que promet màxima emoció. Reial Madrid, Barça i Baskonia tenien assegurada la condició de cap de sèrie i pugnaven pel primer lloc, que es va quedar l’equip madridista amb la contundent victòria contra el Breogán. El quart equip que entrarà al bombo principal serà el Lenovo Tenerife, gràcies a la victòria contra el Betis.

Les dues últimes places pendents se les van adjudicar el València Bàsquet, amb la seva victòria davant el Casademont, i el Gran Canària, que ha superat aquest diumenge el Joventut a domicili (75-91), a l’escenari on es desenvoluparà el torneig.

Aquests vuit equips conformaran una nòmina de luxe (els vuit pressupostos més alts de la competició) per a aquesta cita que s’emmarcarà també en el programa de les celebracions del centenari de la Federació Catalana de Bàsquet.

Barça, defensor del títol

Badalona no és seu d’una Copa des de la temporada 1984-1985, en una edició en la qual la Penya va quedar finalista. Va perdre al pavelló Ausiàs March contra el Reial Madrid per 90-76.

Notícies relacionades

 El sorteig de la competició es farà aquest dilluns al Centre Internacional de Negocis de Badalona a partir de les dotze del migdia. El primer lloc a la primera volta, garantirà al Madrid jugar els quarts en la primera jornada i disposar d’un dia més de descans que els rivals si passa a les semifinals.

El Barça serà el defensor del títol, que va aconseguir l’any passat a Granada, amb Nikola Mirotic proclamat l’MVP, i el campió de quatre de les cinc últimes edicions. En aquest lustre només se li ha escapat la del 2020 que va aixecar el Madrid a Màlaga.