Bàsquet

Horari i on es pot veure per TV el Bayern de Munic - Barça de l’Eurolliga

Els blaugranes visiten el camp alemany en la primera de les dues cites europees de la setmana

Horari i on es pot veure per TV el Bayern de Munic - Barça de l’Eurolliga

Enric Fontcuberta / Efe

2
Es llegeix en minuts

El Barça visita aquest dimarts el camp del Bayern de Munic en la tercera jornada de la fase regular de l’Eurolliga, en el que serà el seu primer partit com a visitant en una setmana amb doble enfrontament europeu. L’equip que dirigeix Sarunas Jasikevicius busca la seva segona victòria davant el quadro alemany, després d’imposar-se al Reial Madrid en el clàssic disputat la setmana passada al Palau (75-73), amb la qual es va treure el mal sabor de boca per la derrota davant l’Olympiacos en el debut.  Després del partit a Alemanya, l’equip blaugrana viatjarà a Kaunas (Lituània), per enfrontar-se al Zalgiris.

El Bayern de Munic va ser, precisament, el rival amb el qual es va enfrontar el quadro blaugrana en els ‘play-off’ de quarts a Europa per accedir a la ‘final four’ de Belgrad. L’equip blaugrana es va imposar en la sèrie per un ajustat 3-2.

 El Barça acudeix a Munic després de reconduir el seu mal inici de temporada. La victòria davant el Madrid i el triomf de lliga a domicili davant el Baxi Manresa (78-101) li han permès recuperar bones sensacions en aquestes primeres jornades, que està afrontant amb l’absència de la seva gran estrella, Nikola Mirotic; de Kyle Kuric, i de Sergi Martínez, que acaben d’operar del genoll i que estarà de baixa prop de quatre mesos. A aquestes baixes s’hi ha afegit la del pivot James Nnaji, que va patir un esquinç en el partit davant el Madrid.

 Davant l’equip de Pedro Martínez es va poder veure un Barça coral, amb cinc jugadors superant la barrera de la desena de punts: Sertaç Sanli i l’acabat d’incorporar Oscar da Silva van acabar amb 14 punts, Álex Abrines en va sumar 12, i Jiri Vesely i Cory Higgins en van aconseguir 11.

Notícies relacionades

El Bayern, que ha perdut jugadors importants respecte a la passada temporada, com Deshaun Thomas, Nihad Dedovic o Darrun Hilliard, manté una columna vertebral sòlida amb el base Nick Weiler Babb, Vladimir Lucic i el pivot Othello Hunter. El quadro que dirigeix Andrea Trinchieri encara no coneix la victòria. Es va estrenar a casa amb una derrota davant el Fenerbahçe (62-74) i va perdre en la seva visita al Virtus de Bolonya (62-74).

¿On es pot veure el partit?

El partit entre el Bayern de Munic i el Barça es disputa aquest dimarts, dia 18, a les 20.30 hores i es podrà veure a través de la plataforma digital DAZN, que retransmet l’Eurolliga a Espanya.