LLIGA ENDESA

Barcelona – Joventut de Badalona: quan i on es pot veure la semifinal del ‘play-off’ de l’ACB

Els balugranes i els verd-i-negres jugaran aquest divendres el primer partit de la sèrie que decidirà el representant català en la final

Barcelona – Joventut de Badalona: quan i on es pot veure la semifinal del ‘play-off’ de l’ACB

EFE

1
Es llegeix en minuts

La final de la Lliga Endesa tindrà un representant català. El Barça, defensor del títol, s’enfronta en les semifinals al Joventut, que torna a una ronda que no trepitjava des de feia 15 anys.

El Joventut va fer un altre pas més, brillant i efectiu, per a la seva tornada a l’elit del bàsquet espanyol al tombar el Tenerife dimarts. «El pas pel desert ha sigut llarg, però ja estem en les semifinals», es va congratular Carles Duran, tècnic verd-i-negre. 

Diversos jugadors del Barça (Mirotic, Calathes, Higgins, Laprovittola i Hayes) van veure a l’Olímpic el triomf verd-i-negre i van aprofitar l’oportunitat per fer l’‘scouting’ del seu rival de semifinals en directe.

Els blaugranes van accedir a semifinals de la Lliga Endesa per la via ràpida al firmar el 2-0 en el ‘play-off’ contra el Gran Canària diumenge en territori canari, gràcies a una encistellada guanyadora de Higgins sobre la botzina (86-88).

Notícies relacionades

L’any passat ja hi va haver duel català en els ‘play-off’ de l’ACB, però va ser en els quarts. El bloc de Sarunas Jasikevicius es va imposar 2-1 després que el bloc badaloní forcés el desempat. En l’últim duel, disputat a Badalona fa un parell de mesos, el Joventut es va imposar 83-72, gràcies a una gran actuació de Feliz i Tomic i als ànims del seu públic.

El Palau obre el ball

Aquest divendres es disputarà el primer partit de la sèrie, de cinc partits al millor de tres. El Barça rebrà la Penya al Palau Blaugrana a les 21.00 hores, un partit que es podrà seguir a través del canal #Vamos de Movistar+.