El Joventut assalta Màlaga i reforça el tercer lloc

• Els verd-i-negres van arribar a guanyar per 20 punts en el tercer quart, però els andalusos es van avançar dos minuts abans del final

Álvaro Cabrera / Efe

1
El Periódico

El Joventut es va imposar aquest dissabte a la pista de l’Unicaja de Màlaga (72-76) i va fer un pas més cap a la Copa del Rei. El conjunt verd-i-negre és tercer de l’ACB, amb un balanç de 9 victòries i 4 derrotes.

La Penya va manar al marcador durant pràcticament tot el partit, i semblava tenir-lo resolt quan a l’inici del tercer quart dominava per 20 punts (30-50). Però els andalusos van agafar embranzida abans de tancar l’acte, que va acabar amb un 50-60 que convidava a somiar.

La reacció malaguenya va prosseguir fins a posar-se per davant a 2.11 del final amb un triple de Bouteille (71-70), però en aquests últims compassos Pau Ribas, el millor del partit amb 21 punts, i Ante Tomic, amb dos tirs lliures, van fer que la victòria volés cap a Badalona.