CB CANÀRIES - BARCELONA (60-75)

Mirotic desencalla un partit molt travat a Tenerife

Un Barça amb baixes resol amb una gran defensa i una escomesa final un duel trampa abans d’afrontar dues cites de l’Eurolliga a Belgrad i Atenes

Mirotic desencalla un partit molt travat a Tenerife

Ramón de la Rocha / Efe

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El Barça s’ha emportat aquest diumenge el triomf de la pista del Lenovo Tenerife (60-75) després d’un partit travat en els tres primers quarts i que va desencallar Nikola Mirotic (18 punts) obrint el parcial de 0-13 que va resoldre l’enfrontament en l’últim acte. Però la victòria, cuinada a foc lent, es va començar a forjar abans, gràcies a una sòlida defensa que va empetitir els punts forts del conjunt canari, sobretot la seva capacitat per anotar des de la llarga distància, ofegada per una gran actitud dels jugadors blaugrana.

Notícies relacionades

No era un partit còmode, menys de 48 hores després d’enfrontar-se i superar el Madrid a l’Eurolliga amb una rotació limitada per les lesions, però van emergir secundaris com Sergi Martínez, el nouvingut Dante Exum i, sobretot, Nigel Hayes, que va firmar la seva millor actuació com a blaugrana (14 punts i una gran tasca defensiva), per encarrilar una victòria amb què no deixar escapar el líder, que va derrotar l’Unicaja.

L’efectivitat de Shermadini va donar al CB Canàries el primer parcial, però sense l’arma del triple (4 de 25) i amb el Barça tiranitzant el rebot (20-44) la balança es va acabar decantant del costat català. L’equip de Txus Vidorreta va somiar amb la victòria a 8 minuts del final (50-55), però llavors va aparèixer Mirotic per posar ordre i pensar en què ve ara, que com va dir Sarunas Jasikevicius és «avió, partit, avió, partit». Sense tornar a Barcelona, dimarts jugaran a Belgrad i dijous, a Atenes.