L’Eurolliga de bàsquet

El Barça s’enfronta al Zenit de Pascual en una nit d’homenatges

El club blaugrana retrà honors als campions del 2010 al Palau en un acte previ al partit

El Barça s’enfronta al Zenit de Pascual en una nit d’homenatges

Twitter FCB

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

El Barça rebrà aquest divendres al Palau el Zenit de Sant Petersburg (21 hores, DAZN) en una jornada que servirà també per rendir homenatge a l’equip que va guanyar la segona Eurolliga del 2010 a París, aprofitant la visita del que fos llavors el seu tècnic Xavi Pascual, actual entrenador de l’equip rus.

Abans de rebre l’aplaudiment del Palau, els campions a París acudiran al Barça Store del Camp Nou i des de les 19.30 hores firmaran objectes commemoratius als aficionats. D’aquell equip de llegenda amb Navarro, Lorbek i Mickeal i el capità Grimau al capdavant, només faltaran Ricky Rubio, ara a la NBA amb els Cavaliers;  Boniface N’Dong, que treballa pels Denver Nuggets; Jaka Lakovic, l’actual entrenador del Ratiopharm Ulm a la Bundesliga; Lubos Barton, que es troba entrenant a Txèquia, i Terence Morris.

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, va parlar en to elogiós del Zenit en la prèvia. «És un equip de ‘play-off’, un projecte molt sòlid. Els meus nois haurien d’estar motivats per demostrar de nou que són millors. És un dels equips més ben organitzats de l’Eurolliga, ens farà patir», va afirmar, malgrat que l’equip rus ha perdut dos dels seus referents de la passada temporada: Kevin Pangos, ara als Cavs de la NBA, i Will Thomas, al Mònaco. L’escorta Jordan Loyd és una de les novetats de l’equip de Sant Petersburg, que no ha pogut alinear encara un dels seus fitxatges cridat a marcar diferències: l’ex-NBA Shabazz Napier.

Reacció després de la Supercopa

Notícies relacionades

Nikola Mirotic, per la seva part, va assegurar que l’equip blaugrana viu un bon moment al reaccionar després de la derrota que va patir a la final de la Supercopa contra el Madrid. «A partir d’aquell moment vam reaccionar bé, hem guanyat deu partits oficials i volem seguir guanyant», va afirmar l’hispanomontenegrí.

L’estrella barcelonista va assegurar que l’equip ha aprofitat bé la setmana de descans per preparar l’atapeït calendari que els espera (diumenge, davant l’Unicaja a Màlaga i doble jornada europea la setmana vinent). «Hem pogut descansar, desconnectar una mica alguns dies i fa dies que preparem un partit complicat. Ells juguen molt bé, han començat molt bé l’Eurolliga, però nosaltres també. Estem en un bon moment, evidentment millorable, perquè volem millorar en cada partit», va resumir.