Jocs Olímpics

83-76. Els Estats Units acaben la seva preparació amb un triomf clar contra Espanya

El balanç històric d’enfrontaments entre els dos equips és de 6-1 per als Estats Units

83-76. Els Estats Units acaben la seva preparació amb un triomf clar contra Espanya
1
Es llegeix en minuts

La selecció masculina de bàsquet dels Estats Units, amb el base Damian Lillard, que va anotar 19 punts, com a líder de l’atac balancejat, va vèncer aquest diumenge per 83-76 la d’Espanya en l’últim partit amistós de preparació per a les dues seleccions camí de Tòquio 2020.

El partit disputat al Mandalay Bay Events Center, de Las Vegas (Nevada), va ser el setè en història dels enfrontaments entre els dos equips amb marca de 6-1 de favorable als Estats Units, que també va guanyar l’últim duel amistós l’agost del 2019, a Califòrnia.

El triomf dels Estats Units va ser el segon consecutiu que va aconseguir després d’haver perdut els dos anteriors contra Nigèria (87-90) i Austràlia (83-91).

Notícies relacionades

Estats Units, que buscarà a Tòquio 2020 la seva quarta medalla d’or olímpica consecutiva viatjarà al Japó demà, dilluns, en vol xàrter, i debutarà en la competició el pròxim 25 de juliol contra França, en el primer partit dins del grup A.

El base espanyol Ricky Rubio, amb 23 punts, va ser el líder d’Espanya que va perdre el seu primer partit de preparació (4-1).