Bàsquet

Guillem Vives torna al Joventut

El base de 28 anys firmarà amb el club verd-i-negre per dues temporades i una tercera opcional

Guillem Vives torna al Joventut

ACB Photo

1
Es llegeix en minuts

El base Guillem Vives, de 28 anys 1,92 metres, torna al Joventut Badalona, on es va formar i amb qui va debutar a la Lliga Endesa i, després d’un pas intermedi pel València Bàsquet, per a les dues pròximes temporades i una més d’addicional.

Al seu anunci oficial, el Joventut assenyala que Vives és el primer reforç «de luxe» de la nova temporada 2021/22 i donarà un «plus d’experiència» a l’equip de Carles Duran, que en aquesta campanya 2020/21 va aconseguir arribar al ‘play-off’ de la Lliga Endesa.

A més, el jugador nascut a Barcelona, torna a la que va ser casa seva des que va arribar al planter verd-i-negre el 2004. Va passar per totes les categories –infantil, cadet, júnior i finalment al vinculat (CB Prat)– abans de debutar amb el primer equip el 2012.

Notícies relacionades

Després de la segona temporada al primer equip de la Penya, l’estiu del 2014, va fitxar pel València Bàsquet, equip amb què ha guanyat un títol de la Lliga ACB, una Supercopa i una Eurocup i on ha sigut les set últimes campanyes.

Guillen Vives tornarà a coincidir, aquesta vegada al primer equip, amb el tècnic Carles Duran i amb els jugadors Ferran Bassas i Albert Ventura, amb qui va compartir una etapa de la seva formació com a jugador verd-i-negre.