Bàsquet

Felipe Reyes diu adeu: «La meva carrera ha superat totes les meves expectatives»

Felipe Reyes diu adeu: «La meva carrera ha superat totes les meves expectatives»

ACB Photo

2
Es llegeix en minuts

Envoltat dels seus, acompanyat també pel president del Reial Madrid, Florentino Pérez, Felipe Reyes es va acomiadar aquest dijous del bàsquet en actiu a la ciutat esportiva de Valdebebas, després d’una carrera excepcional, de 23 anys a l’elit, sis a l’Estudiantes, on es va formar, i 17 al Reial Madrid, adornada amb 28 títols. «Mai vaig somiar amb una carrera així, estar tants anys al Reial Madrid, ni aconseguir tants èxits, ni vestir la samarreta de la selecció tantes vegades. És una carrera que ha superat totes les meves expectatives», va assenyalar Reyes a l’acte, visiblement emocionat.

Reyes es retira amb 41 anys, el més veterà en la història del Madrid tant en futbol com en bàsquet, i amb un palmarès de luxe (2 Eurolligues, una Copa Intercontinental, una ULEB, set Lligues, set Copes (una amb l’Estudiantes) i sis Supercopes. Els seus èxits són igual d’impressionants amb la selecció (un or mundial i tres europeus i doble subcampió olímpic a Pequín 2008 i Londres 2012). «Quan he vist tots els trofeus junts i a tothom que ha vingut al meu comiat m’he emocionat moltíssim. He tingut una carrera molt llarga, la que he desitjat i volgut», va destacar Reyes.

Notícies relacionades

«Només espero que la gent es quedi amb el fet que vaig ser un jugador que sempre va donar el màxim amb humilitat i que sempre es va mostrar molt pròxim amb la gent. M’he deixat l’ànima en cada partit. Però sobretot que em recordin com una persona humil i treballadora. Només amb això soc feliç», va afegir.

El president blanc, Florentino Pérez, va destacar que l’exemple i els valors de Reyes seran sempre molt presents en el club. «Formes part de la nostra llegenda i ens deixes sent estimat i admirat per tots. Ets un jugador llegendari i aquí queda el teu esperit de lluita i talent perquè, sobretot, demostres la grandesa de la humilitat», va assenyalar.