Bàsquet

Nenad Dimitrijevic deixa el Joventut i jugarà al València Bàsquet

Nenad Dimitrijevic deixa el Joventut i jugarà al València Bàsquet
1
Es llegeix en minuts

El base macedoni del Joventut de Badalona, Nenad Dimitrijevic, no continuarà a l’equip verd-i-negre la temporada vinent i defensarà la samarreta del València Bàsquet les quatre pròximes campanyes, segons va confirmar aquest dissabte el club valencià.

Els dos clubs van arribar a un acord per al traspàs «a principis d’aquesta temporada» en la qual el base, a qui li quedava llavors un any de contracte, ha jugat a Badalona «en qualitat de cedit», segons va precisar l’entitat catalana.

El macedoni va arribar a Badalona el 2012 quan era infantil i aquest any complia la seva cinquena temporada amb el primer equip verd-i-negre, amb el qual ha jugat 145 partits a la Lliga ACB amb una mitjana de 6,9 punts, 1,3 rebots i 2,4 assistències.

Notícies relacionades

Dimitrijevic és el tercer jugador de l’actual plantilla que no seguirà a Badalona el pròxims curs després que el club anunciés aquesta setmana la marxa del pivot canadenc Conor Morgan i de l’aler israelià Shawn Dawson.

La Penya va agrair al jugador en un comunicat «els bons moments de bàsquet viscuts en aquests nou anys» en què ha defensat la samarreta verd-i-negra.