MÀXIM TORNEIG EUROPEU

Final de l’Eurolliga de bàsquet: Horari i on veure el Barça - Anadolu Efes

L’equip blaugrana aspira a aixecar la tercera Eurolliga de la seva història a Colònia

Final de l’Eurolliga de bàsquet: Horari i on veure el Barça - Anadolu Efes

FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts

Arriba la final de l’Eurolliga2020-21 que enfrontarà elBarça contra l’Anadolu Efes a Colònia. Onze temporades després, l’equip blaugrana que dirigeix Jasikevicius buscarà aixecar la corona, seria la tercera de la història barcelonista, contra un rival temible després de desfer-se en les semifinals de la Final Four de l’Armani Milano amb una cistella en l’últim segon de Higgins. L’Anadolu Efes, d’altra banda, va derrotar el CSKA de Moscou.

La final d’aquest diumenge (20.30 hores) decidirà el nou rei del continent després d’un any de pandèmia en què va suspendre la part final de la temporada, per la qual cosa no hi ha campió des que el CSKA vencés el 2019 a Vitòria

Temporada magnífica

Els blaugrana arriben a l’escenari final després d’una temporada magnífica, classificant-se com primers en la fase regular i derrotant el Zenit de Sant Petersburg de Xavi Pascual en quarts de final, un escull que va complicar la plantilla de Saras fins al cinquè partit de la sèrie (3-2).

Fins i tot més agònica va ser la victòria contra l’Armani de Milano, abatut amb una cistella en l’últim segon de Higgins. Per al partit, Jasikevicius manté el dubte de Calathes, que pateix un lleuger esquinç de turmell. El tècnic lituà espera que els seus jugadors elevin el to defensiu, segons va sol·licitar després de la semifinal.

La final de Colònia suposa una gran oportunitat per a Pau Gasol d’aconseguir el trofeu que li falta a la seva extraordinària carrera. Als seus 40 anys podria emular el croat Toni Kukoc, que presenta en el seu palmarès un pòquer envejable: Mundial, Eurobàsquet, NBA i Eurolliga.

Diumenge, 30 de maig:

3r i 4t lloc: 17:30 hores 

Notícies relacionades

Final: 20:30 hores

On veure el partit a TV

Els partits es jugaran a porta tancada al Lanxess Arena de Colònia (Alemanya) i els retransmet la plataforma de pagament DAZN i els canals de Movistar+.