COPA DEL REI 2021

El Madrid reacciona a temps contra el Tenerife per tornar a la final

Llull i Tavares van fer reaccionar l’equip de Laso, que va arribar a perdre per 18 punts en el primer temps

El Madrid reacciona a temps contra el Tenerife per tornar a la final
1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

El Madrid estarà a la final de la Copa per defensar el títol que va conquerir fa un any a Màlaga. Però per aconseguir-ho va haver de suar sang per imposar-se per 85-79 al Lenovo Tenerife, que va dominar durant 27 minuts, en alguns moments fins i tot per 18 punts, i va portar l’equip blanc fins al límit.  

L’entrada de Llull (11 punts, 5 assistències) i la intimidació i el control del rebot de Tavares (15 rebots, 4 taps) van tornar a marcar al Madrid abans del descans (40-46), després d’una primera part modèlica del Tenerife, en què va dominar totes les facetes del joc i en què semblava capaç de trencar el partit (22-40, m. 16) amb un plantejament gairebé sense errors. Huertas i Fitipaldo van marcar el ritme de joc dels tenerifencs, que van tenir el vent de cara durant molts minuts gràcies al seu espectacular encert exterior, malgrat el mal partit de Shermadini.

Amb Thompkins i Deck en mals percentatges, amb Abalde i Laprovittola desapareguts, el Madrid va viure amb la soga al coll durant molts minuts fins que Llull va agafar el timó. La seva velocitat a camp obert i l’hegemònic domini de Tavares a les zones van canviar el sentit del joc, donant-li una vida extra a l’equip de Laso.

Notícies relacionades

L’exemple de Llull va canviar les sensacions del Madrid, al rescat de les quals es van sumar també Carroll, Causeur i una versió molt millor de Deck. També va acusar el Tenerife el pas endavant defensiu dels blancs, que van anar apropiant-se del ritme i van acabar per donar-li la volta a la trobada a temps (61-59, m. 28) per entrar en la fase decisiva en un escenari favorable, on l’experiència dels seus jugadors va acabar imposant-se.

Fitxa tècnica