COPA DEL REI 2021 | Lenovo Tenerife-Heredia San Pablo Burgos (87-76)

El Lenovo Tenerife, primer semifinalista de la Copa

L’equip canari es va imposar amb més claredat de l’esperada i espera rival a les semifinals entre el Madrid i València Bàsquet

El Lenovo Tenerife, primer semifinalista de la Copa
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

No va tenir lloc l’emoció prevista i desitjada al primer partit de la Copa del Rei 2021. El Lenovo Tenerife es va imposar amb claredat (87-76) a un Heredia San Pablo Burgos que va acabar de manera prematura la seva aventura copera, després de mostrar símptomes d’esgotament a la meitat decisiva del xoc malgrat la seva desimboltura. 

Notícies relacionades

El Lenovo Tenerife, recolzat en el domini de la zona de Shermadini, el bon maneig del joc Fitipaldo i, sobretot, la facilitat anotadora de Sasu Salin (18 punts); es va mostrar com un rival inassequible per a un San Pablo que, amb penes i treballs i amb una laboriositat encomiable, va aconseguir sostenir el partit en xifres que mantenien les seves opcions de victòria davant la lleugera superioritat canària. 

Almenys va ser així fins al tram final del tercer quart, quan l’equip burgalès, campió de la Copa Intercontinental el cap de setmana a Buenos Aires, es va instal·lar més enllà de la desena de punts de desavantatge i no va aconseguir inquietar els canaris, flamants semifinalistes de la Copa després d’oferir un exemple de solvència i sostenir la diferència en el quart definitiu folgadament per sobre dels deu punts. Al final, els tenerifencs es van imposar per 11 punts.