Bàsquet

Mirotic torna a entrenar-se en solitari

L’estrella blaugrana, amb permís del club des de finals de desembre per motius personals, torna a l’activitat al Palau

Mirotic torna a entrenar-se en solitari
1
Es llegeix en minuts

Nikola Mirotic ha tornat als entrenaments aquest matí al Palau Blaugrana. Després de dues setmanes allunyat de les pista amb permís del club per uns problemes personals, el jugador montenegrí s’ha entrenat en solitari a fi de reincorporar-se al més aviat possible a la disciplina del primer equip.

Notícies relacionades

En aquest temps, Mirotic s’ha perdut els partits contra el Bayern, el València, el Fuenlabrada, el Manresa i el Khimki, tot i que l’equip ha superat tant la seva absència com de la Brandon Davies i la de Víctor Claver, ja que només va perdre a Munic, en l’Eurolliga, però va encadenar quatre victòries després.

El Barça és des de dilluns a Moscou per afrontar una doble cita de l’Eurolliga. Dimarts va vèncer a la pista del cuer europeu,el Khimki, i divendres haurà d’enfrontar-se al CSKA Moscou, el vigent líder de la competició, tot i que sembla descartat que Mirotic pugui sumar-se a l’expedició blaugrana. És molt més probable que el jugador pugui disposar d’alguns minuts en el partit de diumenge a la Lliga Endesa davant l’Estudiantes al Palau (18.30 h) per anar recuperant l’estat de forma.