Bàsquet

El Madrid aposta per Alex Tyus com a reforç

L’equip turc confirma l’arribada del pivot de 32 anys i 2,03 per cobrir la baixa de Randolph

1
Es llegeix en minuts

El Galatasaray turc ha confirmat aquest dimarts el traspàs del pivot nord-americà amb nacionalitat israeliana Alex Tyus al Reial Madrid, que arribarà al conjunt blanc per suplir la baixa per lesió d’Anthony Randolph. Tyus, interior de 32 anys i 2,03 metres amb molta experiència europea (Maccabi Tel Aviv, Efes, Unics Kazan i Galatasaray), reforçarà l’apartat interior blanc, afectat per la baixa del nord-americà amb passaport eslovè, Randolph, que es va trencar el tendó d’Aquil·les del peu esquerre i va ser operat fa nou dies, motiu pel qual es perdrà el que resta de temporada.

Notícies relacionades

El conjunt turc va confirmar a la seva pàgina web oficial que ha arribat a un acord «sobre el traspàs al Reial Madrid» del jugador, en un breu comunicat en el qual agraeix a l’interior «el seu servei al club» i li desitja «èxit en el seu nou club».

Tyus té al seu palmarès una Eurolliga, la del 2014 que va guanyar amb el Maccabi Tel Aviv israelià, en la qual es va imposar a la final precisament al Reial Madrid (86-98), amb 12 punts i 11 rebots