LLIGA ENDESA DE BÀSQUET

El Barça imposa la seva llei a Saragossa

L'equip blaugrana va decidir el duel en el tercer quart en un partit gris de Mirotic (85-97)

rpaniagua55953929 zar01  zaragoza  22 11 2020   el p vot estadounidense jason 201122201042

rpaniagua55953929 zar01 zaragoza 22 11 2020 el p vot estadounidense jason 201122201042 / Javier Cebollada

1

El Barça va confirmar el seu bon moment amb una clara victòria aquest diumenge en la visita al Casademont Saragossa (85-97) i camina amb fermesa tant a l’Eurolliga, en què és líder, com a la Lliga Endesa, amb nou triomfs en onze jornades.

L’equip de Sarunas Jasikevicius va complir el seu paper de favorit davant un conjunt aragonès que va aguantar el tipus fins al descans. Després se li van fondre el ploms. El duel es va decidir en el tercer quart, amb un parcial aclaparador de 0-16 per a l’equip català.

Errors en el triple

El gran primer quart de Dylan Ennis, amb 14 dels 24 punts anotats pel seu equip, va servir perquè els locals mantinguessin el pols amb els blaugranes, que dominaven el rebot tant defensiu com ofensiu, cosa que els va permetre segones opcions que mitigaven la seva falta d’encert en els triples (1/6).

El Saragossa va tancar la ferida del rebot en el segon parcial davant un Barça que continuava sense estar encertat en el joc exterior però que a la pintura feia molt mal (20 punts al descans).

Encert de Higgins

El temps de refresc va fer perdre el ritme als locals, que es van enfonsar en el tercer parcial (10-29) a causa dels errors propis i també per la bona defensa del Barça.

Els aragonesos van estar sis minuts sense encistellar, en què van encaixar un parcial de 0-16 que va deixar el marcador 47-63 i l’enfrontament decidit. El conjunt català no es va relaxar i va evitar qualsevol indici de recuperació del rival. Higgins (17 punts) va ser el màxim anotador del Barça en un partit gris de Mirotic (8 punts, 3 rebots, 2 de valoració).

Casademont Saragossa, 85; FC Barcelona, 97

Casademont Saragossa (24+18+10 +33): San Miguel (-), Ennis (26), Brussino (2), Benzing (20), Thompson (7) –cinc inicial– Barreiro (7), Seeley (5), Jaime Fernández (1), Konate (3), Hlinason (6), Javi García (5) i Rupnik (3).

Barça (22+19+29 +27): Calathes (11), Higgins (17), Abrines (2), Mirotic (8), Oriola (14) –cinc inicial– Davies (12), Hanga (5), Bolmaro (2), Smits (8), Heurtel (8), Sergi Martínez (-) i Kuric (10).