LLIGA ENDESA

La Penya ajorna també per coronavirus el seu partit contra l'Obradoiro

Els verd-i-negres, que tenen cinc positius, van haver de suspendre el seu duel d'aquesta setmana contra el Partizan

lmendiola55673665 graf1441  fuenlabrada  madrid   30 10 2020   el entrenador d201102230722

lmendiola55673665 graf1441 fuenlabrada madrid 30 10 2020 el entrenador d201102230722 / Mariscal

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després d’haver de suspendre el seu partit de l’Eurocopa contra el Partizan per un brot de coronavirus en la plantilla badalonina, la Penya ha hagut d’ajornar també l’enfrontament que havia de disputar dissabte contra l’Obradoiro.

Quatre membres de la plantilla del Joventut van donar positiu dilluns en les proves a què es va sotmetre l’equip abans de viatjar a Belgrad i el club va decidir no desplaçar-se a la capital de Sèrbia com tenia previst. Els positius (aquest dimecres s’ha detectat el cinquè) es van produir després que l’equip jugués dimecres passat a Rússia contra l’Unics Kazan.

El tècnic del conjunt verd-i-negre, Carles Duran, va admetre diumenge en la roda de premsa posterior al partit contra l’Estudiantes que «a Rússia, sincerament, ens vam espantar», i va pronosticar que «en futur no gaire llunyà» probablement tindrien «casos del virus».

Notícies relacionades

El duel contra a l’Obradoiro no és el primer duel de Lliga de la Penya que s’ajorna. El debut de Lliga contra l’Unicaja es va haver de posposar per dos contagis en les files malaguenyes.

Brot andorrà

L’Obradoiro-Joventut tampoc no serà l’únic duel de la Lliga Endesa suspès d’aquesta jornada. Tampoc no es podrà celebrar l’Acunsa GBC-Morabanc Andorra davant els estralls de la pandèmia en les files andorranes. Dimarts es van detectar cinc nous casos, que s’afegeixen als quatre que detectats abans de jugar contra el Casademont Saragossa (que també es va suspendre diumenge passat) i als dos ja coneguts dels tècnics Ibon Navarro i David Eudal. Aquest brot també va obligar a posposar el duel europeu d’aquesta setmana amb el Mònaco.