EL MADRID SEGUEIX LÍDER

El Barça tomba el Morabanc a mig gas i ja amb Mirotic

Els blaugrana, que tenien el partit dominat a 15 minuts del final, es van veure només 5 a dalt en l'últim quart

jmexposito55592794 graf7837  barcelona 25 10 2020   el p vot estadounidense del201025221036

jmexposito55592794 graf7837 barcelona 25 10 2020 el p vot estadounidense del201025221036 / Andreu Dalmau

1
José María Expósito

El  Barça  ha celebrat aquest diumenge e l retorn de Nikola Mirotic , després de cinc partits de baixa per coronavirus, amb un triomf davant el  Morabanc Andorra  (82-71). Els blaugrana, amb  Smits com a màxim anotador (15), han dominat clarament des de l'inici, tot i que s'han relaxat en excés i després d'anar guanyant per 18 punts en el tercer quart han començat l'últim parcial amb l'avantatge reduït a 5.

Lluny de ser l'equip combatiu que sol complicar les coses al Barça, el Morabanc va començar ofuscat en atac, especialment en el triple, on el Barça ha firmat un esplèndid 9 de 13 (62%). Un  Calathes  repartint per tots costats (12 assistències) i  Mirotic, anotant 7 punts en tot just 5 minuts en el segon quart, van fer enlairar el Barça (41-30 al descans).

Jasikevicius estreny

El conjunt d' Ibon Navarro  semblava tenir el cap en el viatge de tornada a Andorra, però el Barça va creure que tot havia acabat i, mentre fallava tirs lliures (va encertar només 13 de 22), no va veure venir la reacció.  Jasikevicius, que sí que la veia, recordava en un temps mort: «Són un bon equip». Un 0-4 per obrir l'últim quart (63-58) va ser el cant del cigne de l'Andorra. El Barça es va posar seriós i va lligar sense problemes la  cinquena victòria en la Lliga Endesa. El  Reial Madrid, que va fulminar l' Estudiantes  (93-77), es manté com a líder invicte empatat amb l' Iberostar Tenerife, que es va imposar a  Málaga  (79-86).