LA LLIGA ENDESA

El Joventut es desfà davant el Madrid

L'equip verd-i-negre no va poder competir i suma la seva primera derrota i un dur repàs en l'Olímpic (64-87)

lmendiola55144445 graf1722  badalona  barcelona   27 09 2020   el p vot croata200927201227

lmendiola55144445 graf1722 badalona barcelona 27 09 2020 el p vot croata200927201227 / Andreu Dalmau

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola

El Madrid es va encarregar de refredar la il·lusió que desperta aquesta temporada el Joventut amb un triomf molt dur per als verd-i-negres (64-87), que venien de dues victòries en les dues primeres jornades que havien elevat la seva confiança. L’equip de Pablo Laso no va donar cap opció i va arrencar una victòria contundent a l’Olímpic, recordant als jugadors de Carles Duran que el camí cap als ambiciosos objectius que es marquen per a aquest curs necessitaran de molta feina i humilitat.

No va poder ni tan sols competir la Penya, que esperava obtenir un termòmetre fiable de la seva solvència aquesta temporada davant el recent campió de la Supercopa i va acabar amb una derrota que tardarà temps a oblidar. Amb els 20  primers minuts en va tenir prou el Madrid per tancar la contesa.

Decidit al descans

Notícies relacionades

El parcial de 9-20 del primer quart ja va deixar molt clares les diferències entre un i altre. L’equip de Laso va jugar a un nivell defensiu espectacular i, per moments, també va brillar en atac i això va fer que al descans estigués escrit el desenllaç (23-42) i la trobada es convertís en un tràmit per a l’equip madridista, on va brillar l’exverd-i-negre Nico Laprovittola (22 punts, 5 assistències) i set jugadors blancs van anotar almenys nou punts. La millora de la Penya en la segona meitat tant en sensacions com en actitud no va servir per canviar el panorama.

«És un resultat per créixer. No és el resultat que esperàvem. Però sabem cap a on volem anar. No s’ha vist la millor imatge del Joventut, en part pot ser perquè el Madrid no ens ha deixat, però dimecres tenim un altre partit», va dir Carles Duran a l’acabar per intentar extreure una lectura positiva amb vista a l’estrena europea a l’Eurocup d’aquesta setmana davant el Partizan.