ACORD TANCAT

Tomic jugarà les dues pròximes temporades en el Joventut

El pivot croat ha renunciat a una oferta del Zenit de Xavi Pascual per continuar vivint a Barcelona

joventut

joventut

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola

Ante Tomic jugarà en el Joventut les dues pròximes temporades, amb opció a una tercera, després de confirmar-se la seva recent sortida del Barça, club en el qual ha jugat els vuit últims anys, que va decidir no renovar-lo amb l’arribada del nou tècnic Sarunas Jasikevicius.

Notícies relacionades

El pivot croat, de 33 anys i 2,17, ha valorat l’oferta de la Penya per sobre d’altres de bastant millors a nivell econòmic, com la del Zenit de Sant Petersburg, l’equip que entrena Xavi Pascual, pel seu interès de continuar vivint a Barcelona. Tant ell com la seva dona i les seves dues filles es troben molt a gust a la ciutat i han optat pel projecte del club badaloní, que jugarà la Lliga ACB i Eurocup la temporada que ve, abans de traslladar-se a una nova ciutat.

La incorporació de Tomic és la quarta que fa l’equip que dirigeix Carles Duran per a la pròxima temporada, després de les de Ferran Bassas (San Pablo Burgos), Pau Ribas (Barça) i Vladimir Brodziansky (Obradoiro), la qual cosa forma un ambiciós projecte amb el qual la directiva verd-i-negra, que presideix Juanan Morales, pretén tornar a la primera línia del bàsquet.