el rival blaugrana

Ivanovic: «Estic disfrutant amb aquests jugadors»

El tècnic del Baskonia buscarà la fórmula per poder atacar el Barça amb serietat i guanyar la Lliga

segea53926173 29 06 2020 dusko ivanovic entrenando al baskonia  deportes  200629124807

segea53926173 29 06 2020 dusko ivanovic entrenando al baskonia deportes 200629124807 / ACB PHOTO J M CASARES

2
Es llegeix en minuts

El Baskonia s’enfrontarà aquest dimarts al Barça a la final de la Lliga Endesa, i el seu entrenador, Dusko Ivanovic, ha explicat que han arribat tan lluny gràcies al canvi de mentalitat dels jugadors. Així mateix, ha mostrat que, quan va prendre la decisió de tornar a entrenar el club basc fa sis mesos, ho va fer perquè tenia «fe» en la plantilla, tot i que en aquell moment els faltés «caràcter», segons ha afirmat a València. 

Els de Vitòria es troben davant el Barça a la final de la Lliga, i el tècnic de l’equip creu que és important adaptar-se i buscar una bona manera d’atacar els blaugrana. «El Barcelona és un equip fort, que intenta destruir l’atac del rival i fer que no jugui com està acostumat a fer-ho. És el primer que volen fer i ho fan bé», ha afirmat Ivanovic

Canvi en la concepció dels jugadors

Notícies relacionades

Dusko Ivanovic va tornar fa sis mesos per treballar intensament amb l’equip i canviar la concepció dels jugadors, una cosa que sembla que ha arribat a aconseguir. «Vaig venir per disfrutar i la veritat és que estic disfrutant amb aquests jugadors, que juguen i treballen bé. Quan vaig venir tenia fe en ells i per sort hem pogut canviar la mentalitat i el caràcter, que era el que els faltava quan vaig venir», ha manifestat el tècnic. 

Així mateix, Ivanovic ha confessat que els jugadors han preparat el torneig i que tots han treballat molt bé a València.  El montenegrí ha recalcat, a més, que «cada final és diferent», sobretot davant les circumstàncies en què està actualment el país a conseqüència de la pandèmia. «A l’arribar vaig dir que em semblava com una Copa del Rei i és com una Copa del Rei. Els equips fa gairebé tres setmanes que entrenem junts i l’ambient és diferent del d’una final normal de Lliga», ha exposat. Ivanovic pensa en l’últim enfrontament entre Toko Shengelia i Nikola Mirotic, i no sap què pot passar a la final. «Són dos dels millors ‘4’ d’Europa, ja veurem qui està millor demà», ha apuntat.

Vildoza: «Això no és un regal que ha caigut del cel»

Luca Vildoza, jugador del Baskonia, va explicar aquest dilluns que no han de «respectar tant» el Barça i va deixar entreveure les ganes que té l’equip vitorià per lluitar per un títol que no aixeca des de fa 10 anys. El jugador argentí va indicar que «això no és un regal que ens ha caigut del cel, hem treballat molt per ser aquí i volem guanyar», i va afegir:  «Em sento ansiós i amb ganes de jugar-la com si fos la primera. Tot l’equip està unit, es nota la química al camp i fora»