ESTRELLA ICÒNICA

Kobe Bryant deixa una herència de gairebé 200 milions de dòlars

L'exjugador dels Lakers va morir en un accident d'helicòpter amb la seva filla Gianna

53167619 59

53167619 59 / ANGELA WEISS (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Vanessa Bryant, víuda de l’exjugador estel·lar dels Lakers de Los Angeles, Kobe Bryant, rebrà una herència de 200 milions de dòlars després que el seu marit i la seva filla Gianna morissin en un accident d’helicòpter al sud de Califòrnia.

Vanessa serà la receptora d’una herència de 200 milions derivada de la participació inicial de cinc milions que va fer el seu difunt marit a BodyArmor. «Vaig perdre un amic estimat. Amb Kobe vaig perdre un germà i BodyArmor va perdre un pare fundador», va dir Mike Repole, fundador de la beguda energètica BodyArmor.

Inversió

Notícies relacionades

Va afegir que «les empremtes digitals de Kobe Bryant estan per tota la marca BodyArmor. La marca no estaria en la posició en què es troba si Kobe no hagués cregut en el projecte el 2012 i el 2013».

Repole va vendre una participació accionarial significativa de la marca a Coca-Cola el 2018, i l’acord va valorar la seva companyia en 2.000 milions. Quan es va tancar la transacció, la participació de Bryant valia aproximadament 200 milions, la quantitat que rebrà la seva viuda, Vanessa.