DESESCALADA BLAUGRANA

El Barça de Pesic ja toca pilota a la Ciutat Esportiva

Un jugador blaugrana no va poder entrenar-se al donar nul el seu test, que s'haurà de repetir

lmendiola53405833 barcelona  spain   13 05 2020   a handout photo made availab200513203344

lmendiola53405833 barcelona spain 13 05 2020 a handout photo made availab200513203344 / VICTOR SALGADO FC BARCELONA HA

1
Es llegeix en minuts

La primera plantilla del Barça de bàsquet ha entrenat aquest dimecres, per primera vegada des de la situació d'estat d'alarma pel coronavirus, i ho ha fet de forma individualitzada.

Svetislav Pesic, amb l'obligatòria mascareta, ha dirigit una sessió d'entrenament atípica una vegada que els jugadors es van sotmetre, dilluns passat, als respectius exàmens mèdics i tests de la Covid-19. Els controls van donar tots negatius, menys un que va donar resultat nul i que s'haurà de repetir, per la qual cosa aquest jugador no es va entrenar amb els seus companys. El club no ha revelat la identitat de l'esportista implicat.

Amb tres jugadors del filial

De manera individual, al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i seguint els protocols sanitaris actuals, els jugadors i membres del cos tècnic es van repartir en diferents zones.

Primer dia de feina per al @FCBbasket a la Ciutat Esportiva Les primeres imatges de la tornada a la feina del Barçapic.twitter.com/IsYCJfznq2— Barça Bàsquet (@FCBbasket) May 13, 2020

Notícies relacionades

En concret, les instal·lacions de la Ciutat Esportiva compten amb tres pistes de bàsquet i sis cistelles, una per jugador, per mantenir la distància de seguretat obligada per les autoritats sanitàries. La sessió va comptar amb diferents exercicis amb i sense pilota que busquen, segons va explicar el club, l'adaptació del jugador als moviments propis sobre el parquet.

A la feina del primer equip es van incorporar tres jugadors del filial -Leandro Bolmaro, Sergi Martínez i Ibou Badji- que també van poder posar fi, parcialment, a la seva quarentena.