ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

L'Eurolliga aposta per acabar la temporada

Els clubs acorden en una videoconferència reprendre la competició quan la crisi sanitària ho permeti

lmendiola51743462 tel aviv  israel   14 01 2020   nikola mirotif  of fc barcel200114223808

lmendiola51743462 tel aviv israel 14 01 2020 nikola mirotif of fc barcel200114223808 / ABIR SULTAN

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola

L’Eurolliga està decidida a tancar la temporada quan les condicions sanitàries ho permetin. Així ho van decidir aquest dimecres en una reunió extraordinària celebrada per videoconferència els clubs que formen part de la comissió executiva de l’organisme. La reunió va servir per analitzar l’evolució de la pandèmia del Covid-19 des del punt de vista del negoci col·lectiu i també individual, i per valorar les dues competicions que organitza aquest organisme, tant l’Eurolliga de clubs com l’Eurocup, la segona competició europea, que es troben suspeses des del dia 12 de març, igual que passa amb la Lliga Endesa.

Notícies relacionades

La principal decisió de l’organisme que presideix Jordi Bertomeu és la de reprendre la competició sense posar-se dates quan la situació permeti que hi hagi òptimes condicions sanitàries i de seguretat per als participants, seguint les recomanacions dels organismes internacionals de salut i els governs locals.

En aquest sentit, la intenció de l’Eurolliga  és prioritzar que la competició mantingui el format actual, és a dir, que es disputin els sis xocs de la temporada regular que falten, després les eliminatòries de ‘play-off’ i finalment la ‘final four’. Si això signifiqués acabar la temporada més enllà de les dates previstes (22 al 24 de maig), es podria donar l’opció de condensar el calendari. Mentrestant, l’Eurolliga estudiaria analitzar possibles sistemes alternatius que es posarien en marxa si fos necessari.