més problemes

L'ACB analitza aquesta tarda el futur de la Lliga Endesa

La intenció és acabar la temporada tot i que s'hagi de comprimir o escurçar el calendari

jmexposito51528788 malcolm delaney of fc barcelona  during the liga endesa matc191229220641

jmexposito51528788 malcolm delaney of fc barcelona during the liga endesa matc191229220641 / Javier Borrego AFP7 Europa P

1
Es llegeix en minuts

Els 18 equips de l’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) es reuniran aquest dilluns per tard per videoconferència per analitzar la situació de la Lliga Endesa, una de les nombroses competicions professionals que el coronavirus ha obligat a detenir en tota España.

Notícies relacionades

La trobada començarà a les 17 hores i tots els clubs hi tindran l’oportunitat d’expressar la seva visió sobre el futur immediat de la Lliga, que lidera el Barcelona amb una victòria més que el Reial Madrid, una vegada disputades 23 de les 34 jornada de fase regular.

La intenció inicial és que la temporada es pugui finalitzar sobre la pista, tot i que per a això faci falta comprimir i fins i tot escurçar el calendari, tot i que ara mateix es manegen tots els escenaris a causa de la gravetat de la situació. Al terme de la reunió d’aquesta tarda, s’espera que l’ACB difongui un comunicat per informar de l’ocorregut.