13 jul 2020

Anar al contingut

LA CRISI SANITÀRIA

L'ACB ajorna les dues pròximes jornades de Lliga

Els partits suspesos es disputaran al llarg del mes d'abril

Luis Mendiola

L'ACB ajorna les dues pròximes jornades de Lliga

OMER MESSINGER

L’ACB tampoc ha escapat a la successió de cancel·lacions i ajornaments que s’estan vivint en les últimes hores en totes les competicions esportives. L’evolució en la crisi del Covid-19 ha portat a la competició espanyola de bàsquet a ajornar tots els partits de la Lliga Endesa previstos per a les dues pròximes setmanes i es reubicaran al llarg del mes d’abril. La decisió de l’ACB  arriba després que les autoritats sanitàries recomanessin la celebració a porta tancada de totes les activitats esportives amb una important afluència de públic.

La suspensió, pel que respecta als equips catalans, afecta els partits de la jornada 24 que el Baxi Manresa havia de disputar aquest dissabte 14 a la pista de l’Unicaja   i el del Joventut, a la pista de l’Obradoiro. També el partit del diumenge 15 entre el FC Barcelona i el San Pablo Burgos.

D’al mateixa forma, queden ajornats els partits entre el Baxi Manresa i el Joventut de la jornada 25, previst per al dissabte 21 de març, i el Reial Madrid - Barça, del dia 22.