EL JUGADOR MALLORQUÍ TRENCA EL SILENCI

Abrines parla en clau de futur: «No he tancat la porta a l'NBA»

L'aler del Barça se sincera en una entrevista amb Talkbasket.net i reconeix que la tornada a casa el va ajudar a recuperar-se

lmendiola52463752 fc barcelona vs estudiantes  foto  javi ferrandiz200224174704

lmendiola52463752 fc barcelona vs estudiantes foto javi ferrandiz200224174704 / JAVI FERRANDIZ

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Álex Abrines va concedir una entrevista a Talkbasket.net després del xoc d’Eurolliga entre el Panathinaikos i el Barcelona, publicada aquest cap de setmana, en la qual l’aler mallorquí va valorar la seva tornada al bàsquet europeu, la seva nova etapa al Barcelona, i també en clau de futur es va referir a la possibilitat d’una hipotètica tornada als Estats Units. «No he tancat la porta de l’NBA», assegura Abrines en la conversa amb la web grega. «Mai se sap el que passarà en el futur».

Després de dos anys i mig a l’NBA, a les files dels Oklahoma City ThunderAbrines va tornar l’estiu passat al Barça després d’arribar a un acord amb el club nord-americà a principis del 2019 per rescindir el seu contracte per raons personals.  Víctima d’una depressió, com ell mateix va fer públic després, l’aler blaugrana va optar per allunyar-se de les pistes i buscar ajuda per recuperar-se anímicament. Una vegada superada la situació, Abrines va optar per reconduir la seva carrera a la Lliga Endesa i integrar-se en l’ambiciós projecte construït pel Barça  per a aquesta temporada, al costat d’estrelles com Nikola Mirotic, Cory Higgins i Brandon Davies.

Buscar un canvi

Notícies relacionades

«Crec que em feia falta un canvi, tot i que vaig tenir alguns bons moments a Oklahoma», explica. «Després del que va passar amb la meva depressió, va ser difícil. Necessitava un canvi, tornar a casa, i crec que el Barcelona era el millor equip. Coneixia el club, tinc amics a Barcelona i és bastant a prop de la meva ciutat natal».

Abrines assegura que guarda molt bon record del seu pas pels Thunder, on va comptar des del principi amb el recolzament de l’estrella de l’equip, Russell Westbrook, ara a les files dels Houston Rockets en un intercanvi amb Chris Paul«Vaig fer molt bons amics allà, com Steve Adams. El vaig tornar a veure l’estiu després de quatre mesos de la meva tornada. També amb Russ Paul George, tot i que no hi parlo, sempre estan allà. Algun d’ells va venir al meu casament. És una relació construïda en tres anys i mig i la mantinc», explica, abans d’assegurar que no descarta una possible tornada. «No he tancat la porta a l’NBA, però ara mateix estic centrat amb el FC Barcelona. Tinc un any més de contracte. I mai saps el que pot passar en el futur. Si tingués l’oportunitat de tornar-hi, potser acceptaria. Però no és una resposta que tingui ara mateix».