Victoria dels millors equips de cada conferència

lebron

lebron / THEARON W. HENDERSON (AFP)

1

Els Raptors, defensors del títol, van portar la seva ratxa a 15 victòries al vèncer davant del públic de Minessota amb una pluja de punts (137-126), malgrat l’absència de Serge Ibaka i Marc Gasol.  Pascal Siakam només va anotar una quarta part dels punts del seu equip (34). El corpulent extrem camerunès va igualar el seu rendiment individual amb sis cistelles de tres punts.

Malgrat el seu pobre rànquing (penúltim de la Conferència Oest), els Timberwolves van plantar cara als Raptors. Van arribar al descans superant el conjunt visitant (75-74), però van caure en el tercer quart, en què Toronto es va imposar per 19-32. «Tenim jugadors lesionats aquesta temporada, però ens hi hem acostumat i els nois continuen arremangant-se a la pista», va dir l’entrenador dels Raptors, Nick Nurse.

Milwaukee, en l’últim quart

Els líders de la Conferència Oest, els Bucks, davant de Toronto, van fer un pas endavant en l’últim quart aconseguint la victòria número 46 de la temporada contra els Sacramento Kings (123-111).  Sense la seva estrella Giannis Antetokounmpo, pare d’un nen hores abans del partit, Milwaukee encara estava per sota del marcador al final del tercer quart (88-90). L’equip, llavors, va saber reaccionar i va infligir a l’oponent un 35-21 en l’últim quart.

Aquesta és la cinquena victòria consecutiva dels Bucks, amb un balanç impressionant de 46 victòries i 7 derrotes aquesta temporada, malgrat l’absència de la seva estrella grega Khris Middleton i Eric Blesdsoe. «Creiem que tenim un dels millors equips de la Lliga», va declarar Middleton després de la victòria.

Control dels Lakers

A Los Angeles, els Lakers van controlar el seu partit contra Phoenix des del començament. LeBron James i els seus companys van dominar, i van obrir un forat de 25 punts (125-100) respecte als Suns.  A l’equip dels Lakers, que continua liderant la classificació a l’Oest, Anthony Davis va sobresortir a l’anotar 25 punts i 10 rebots..