nova incorporació

El Joventut fitxa el base nord-americà Tony Wroten

El jugador, de 26 anys, té experiència a l'NBA

joventut

joventut

1
Es llegeix en minuts

El Joventut va fitxar aquest dijous el base nord-americà Tony Wroten fins a finals de temporada, segons va anunciar el club català. Wroten, de 26 anys i 1,96 d’alçada, arriba a Badalona per ocupar la plaça de Nikos Zisis i obligarà el club verd-i-negre a descartar un dels seus dos jugadors extracomunitaris, l’aler Perrin Buford o el pivot Luke Harangody.

Notícies relacionades

El nou base verd-i-negre arriba procedent de l’Anwil Wloclawek polonès, on ha fet una mitjana de 18,6 punts i 4 assistències a la FIBA Champions League, i 12,1 punts i 6,1 assistències a la lliga polonesa. Tony Wroten és un primera ronda del ‘draft’ de l’NBA. Va ser seleccionat el 2012 pels Memphis Grizzlies amb el número 25. Va jugar una temporada a l’equip de Marc Gasol per continuar als Sixers de Philadelphia entre el 2013 i el 2016.

Després de jugar a la Lliga de Desenvolupament nord-americà amb els Texas Legends (2016-2017) i els Rio Grande Valley (2017-2018), va debutar la passada temporada al Kalev Cramo d’Estònia i va recalar aquesta temporada a l’Anwil Wroclawek polonès.

Temes:

Joventut