JORNADA NBA

Els Phoenix Suns surten del pou

L'equip de Ricky Rubio aconsegueix la seva segona victòria consecutiva davant dels Hornets i les sensacions cada vegada són millors respecte a les anteriors partits

jdomenech51538492 phoenix suns guard ricky rubio  left  shoots over portland t191231135029

jdomenech51538492 phoenix suns guard ricky rubio left shoots over portland t191231135029 / Craig Mitchelldyer

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Phoenix Suns han guanyat els Charlotte Hornets (92-100) i sumen la seva segona victòria consecutiva després d’una mala ratxa l’últim mes.

Ricky Rubio ha sigut protagonista amb 10 punts i 9 assistències, tot i que el líder d’anotació ha estat Kelly Oubre Jr amb 25 punts. Ayton i Booker van fer un partit notable però tot i així no van ser els millors del seu equip. 

Els Suns porten una ratxa de cinc victòries en els seus últims deu partits i sembla que hi ha una lleu millora en la franquícia d’Arizona, no obstant s’ha de recordar que en aquesta passada matinada s’han enfrontat a un dels pitjors equips de l’NBA.

Els Raptors d’Ibaka perden davant dels Spurs

La nota negativa dels jugadors espanyols a l’NBA ha sigut la derrota dels Toronto Raptors davant dels Spurs (105-104). Ibaka ha sigut a un gran nivell i ha acabat el partit amb 21 punts i 14 rebots. 

Els canadencs han anat per davant del marcador durant tot el partit, tot i que en l’últim període, els Spurs han reaccionat i han fet un festival anotador. Finalment, els Spurs han vençut d’un punt.

En contraposició, els Clippers han sucumbit davant dels Nuggets (104-114) i de moment, l’equip de Doc Rivers continua sense oferir el seu millor nivell. Els de Los Angeles es mantenen en la part alta de la classificació de l’oest però els Nuggets els han passat per davant.

Els renovats Grizzlies surten del cau

Notícies relacionades

La marxa de Gasol l’any passat junt amb la de Conley va deixar molt tocats els Grizzlies. No obstant, els joves com Morant, Jaren Jackson Jr i Valanciunas han tornat la il·lusió als seus aficionats.

Els Grizzlies han guanyat els deprimits Warriors (102-122) i sorprenentment, l’equip de Memphis es troba en la vuitena posició de la conferència oest. Les bones actuacions de Morant estan sent clau i si segueix així és molt probable que s’emporti el premi de millor principiant de l’any.

Torna Kyrie Irving

Per fi ha tornat el base dels Nets i ha jugat un partit després de 60 dies d’absència per lesió. Irving ha liderat el seu equip per guanyar els Hawks (86-108) amb 21 punts i els seguidors dels Nets tenen motius per somriure en aquest inici d’any.