La lliga nord-americana

James Harden i Trae Young fan història a l'NBA

El duel entre els Hawks i els Rockets ha sigut espectacular i les seves dues estrelles fan el rècord de dos jugadors que anoten un triple-doble de 40 punts

james-harden

james-harden

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Trae Young i James Harden són sinònims de punts. Aquesta matinada, els dos jugadors s’han enfrontat en el duel entre els Rockets i els Hawks. La victòria ha caigut del costat dels texans (122-115), però el partit ha passat a la història de l’NBA.

És la primera vegada que dos jugadors aconsegueixen un triple-doble anotant com a mínim 40 punts. Harden ha acabat la trobada amb 41 punts, 10 rebots i 10 assistències. Young ha anotat 42 punts, ha donat 10 assistències i ha capturat 13 rebots. Tota una fita per a l’NBA.

La nota negativa del partit ha sigut els pèssims percentatges de tir de Harden,  que ha intentat 20 triples i n’ha fallat 16. A més, ha acabat la trobada amb un 26,5% en tirs de camp. Young ha estat millor en percentatges, tot i que tampoc ha arribat al 50%, sinó que s’ha quedat amb un 36,7%.

Derrota de Doncic

Notícies relacionades

L’eslovè també ha sigut protagonista en la jornada de l’NBA. S’ha quedat a un sol rebot de fer un altre triple-doble però ha realitzat una bona trobada amb 29 punts, 9 rebots i 11 assistències. 

Jokic, que ja va estar inspirat en l’últim partit amb 47 punts, ha tornat a demostrar per què és un dels millors cincs de la lliga. En el partit dels Nuggets contra els Mavs, el serbi ha acabat amb 33 punts i els visitants s’han emportat la victòria de Dallas (107-106). Amb un tir sota la cistella en els últims instants de la trobada, Jokic ha sentenciat la victòria per al seu equip.