JORNADA NBA

Els Suns de Ricky Rubio tornen a perdre

L'equip del base català va encaixar una altra derrota davant dels Sacramento Kings i es despengen dels llocs de 'play-off'

phoenix-suns

phoenix-suns

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Phoenix Suns de Ricky Rubio van perdre a la seva pista contra els Sacramento Kings (114-103) i van acumular la setena derrota en els últims deu partits. 

El base del Masnou no va tenir gaire protagonisme en anotació, ja que tan sols va encistellar vuit punts, tot i que va repartir nou assistències. El màxim anotador dels Suns va ser Devin Booker, que va acabar el partit amb 34 punts. No obstant, els esforços dels Suns van ser en va, i els Kings, que van jugar més en equip, van vèncer la franquícia d’Arizona.

De’Aaron Fox va ser el líder d’anotació dels Kings amb 27 punts i fins a sis jugadors visitants van anotar un mínim de deu punts.

Victòria dels Lakers i lesió de Davis

La franquícia de Los Angeles va passar per sobre dels New York Knicks per 87-117. Els Lakers no van tenir rival i van disputar un partit molt plàcid, tot i que en el tercer quart, Anthony Davis es va haver de retirar als vestidors per un fort cop al sacre.

LeBron James va anotar 31 punts i va encistellar sis triples per liderar el seu equip cap a una nova victòria. Les aportacions dels jugadors secundaris com ara Danny Green, Kyle Kuzma i Dwight Howard també van ser clau per aportar el seu gra de sorra en el partit.

Carmelo Anthony reneix de les seves cendres

El fitxatge d’Anthony  pels Portland Trail Blazers va ser celebrat per la majoria d’aficionats de l’NBA, i no era per a menys, Melo tornava a sentir-se jugador de bàsquet després d’un any sense tenir equip.

Notícies relacionades

Aquesta matinada passada, l’escorta dels Blazers ha sigut el protagonista del seu equip amb 28 punts i una cistella quan faltaven cinc segons per segellar la victòria del seu equip davant dels Toronto Raptors.

És clar que Anthony va tornar per quedar-se, perquè als seus 35 anys (en farà 36 aquest 2020) encara li queda molt bàsquet per oferir.