JORNADA NBA

Doncic i Jokic, excepcionals als seus partits

L'estrella dels Dallas Mavericks va brillar amb un altre triple-doble de 38 punts, 11 rebots i 10 assistències mentre que Jokic va anotar 47 punts en la seva nit de rècord d'anotació particular

jokic

jokic

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Luka Doncic i Nikola Jokic van ser els protagonistes d’una nit en què els europeus van brillar als seus partits. L’eslovè va fer un partit rodó i va acabar amb altre triple-doble amb 38 punts, 11 rebots i 10 assistències. Per la seva part, Jokic es va sumar a la festa i va anotar 47 punts en la victòria dels Denver Nuggets davant dels Atlanta Hawks.

L’enèsim triple-doble de Doncic (ja en van 11 en la temporada) ja no sorprendre a ningú. Les seves estadístiques recorden les de Magic Johnson, salvant les distàncies, i amb tan sols 20 anys continua el seu potencial creixent, el qual encara no té sostre. En la victòria dels Mavericks davant dels febles Chicago Bulls, Doncic va ser especialment encertat en tirs de camp i va acabar amb un 58,3% d’encert. 

Gran partit de Jokic

Notícies relacionades

La temporada del serbi no està sent del tot bona respecte a les expectatives posades en ell però en aquesta matinada, Jokic ha estat excepcional. El pivot dels Nuggets és un dels millors jugadors de l’NBA però li està costant arrencar, tot i que ha sigut davant dels Hawks quan més ha brillat. Amb 47 punts, i un 64% d’encert en tirs de camp, Jokic va liderar el seu equip per aconseguir la victòria davant del pitjor equip de la lliga regular.

Els Nuggets es mantenen segons classificats en la conferència oest i el joc en equip, orquestrat per Mike Malone, entrenador dels Nuggets, continuen donant els seus fruits. No obstant, Jokic, que és un excel·lent jugador d’equip, encara té potencial per donar més de si i poder convertir-se en el millor cinc de la Lliga.