jugador més votat

Luka Doncic lidera les votacions per a l'All-Star

L'eslovè obté 1,073,957 vots i supera jugadors com ara James, Harden i Antetokounmpo

jmexposito46751406 indianapolis  in   january 19  luka doncic  77 of the dallas190405201810

jmexposito46751406 indianapolis in january 19 luka doncic 77 of the dallas190405201810 / ANDY LYONS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La primera llista amb les votacions provisionals per al partit de les estrelles del 2020 de Chicago ja s’ha fet pública. Luka Doncic lidera el rànquing de jugador amb més vots amb un total d’1,073,957 respecte als 1,073,358 d’Antetokounmpo  i els d’1,020,851 de James. No obstant, el termini per votar els deu jugadors titulars s’acaba el 20 de gener, justament el dia de Martin Luther King. 

El llistat que s’ha publicat tan sols mostra els vots populars, que són un 50% en el total de percentatges per ser ‘all-star’. Els altres vots provenen de la premsa, 25%, i dels mateixos jugadors de l’NBA, també un 25%. Per tant, Doncic haurà d’esperar per saber si finalment, el 20 de gener, sumant els tres percentatges es converteix o no en el jugador més votat.

Format de selecció de l’All-Star Game

Des del 2018, el format per escollir els jugadors ha canviat. Els dos més votats de cada conferència pels aficionats, premsa i jugadors formen dos equips: l’equip del jugador més votat de la conferència est i l’equip del jugador més votat de l’oest. Per tant, cada capità, disposa d’onze jugadors que s’hauran de repartir en torns per formar l’equip. Si el termini acabés amb les votacions que s’han fet oficials, serien Doncic i Antetokounmpo els capitans de cada equip i escollirien els altres companys, independentment de quina conferència siguin.

Notícies relacionades

L’eliminació de conferències va ser una iniciativa per millorar l’espectacle del partit de les estrelles, que cada any anava perdent interès a causa de la poca intensitat mostrada pels jugadors participants. No obstant, des de fa dues temporades s’ha revitalitzat el format i els jugadors se’l prenen més seriosament. 

Partidàs de Doncic per celebrar les votacions

L’eslovè segueix al seu ritme. La matinada passada ha tornat a meravellar amb una altra exhibició, aquest cop contra els Brooklyn Nets. Amb 31 punts i 13 rebots, Doncic ha liderat els Mavericks per aconseguir una altra victòria més per als texans. Enrere han quedat les seves molèsties al turmell. L’aportació de Seth Curry amb 25 punts també ha sigut clau per contribuir a la victòria dels Mavs.