Preocupació a Toronto

Marc Gasol, baixa indefinida

Els Raptors pateixen una epidèmia de lesions que afecta Siakam i Powell

marc-gasol

marc-gasol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Marc Gasol estarà de baixa de forma indefinida amb els Toronto Raptors mentre es recupera d’una lesió muscular a la cama esquerra que va patir dimecres en un partit contra els Detroit Pistons. Els Toronto Raptors van dir que després de ser reavaluat dijous per l’equip mèdic es confirma que Gasol té molèsties als músculs isquiotibials de la cama esquerra que el mantindran fora de la pista «de forma indefinida».

La lesió es va produir al primer quart del partit que dimecres van disputar a Toronto els Raptors i els Pistons a la ciutat canadenca. El pivot català, de 34 anys, corria de tornada a la seva zona després d’un atac dels Raptors quan es va agafar la part posterior de la cama esquerra i es va dirigir directament als vestidors.

Després d’uns minut amb el preparador de l’equip, els Raptors van informar que el jugador català no tornaria al partit. Gasol, que va ser fonamental en la consecució en la temporada passada del primer títol de l’NBA dels Raptors, ha jugat aquesta temporada 27 partits amb una mitjana de 6,8 punts, 6,8 rebots, 3,5 assistències, 1,1 taps i 29 minuts de joc per partit.

Més problemes

Notícies relacionades

Gasol no és l’únic jugador dels Raptors que s’ha lesionat en les últimes hores. Pascal Siakam, un altre dels jugadors claus de l’equip de Toronto, també serà baixa de forma indefinida per una lesió als abductors. L’aler pivot es va fer mal dimecres quan faltaven poc més de sis minuts per a l’acabament del partit contra els Detroit Pistons.

En els 27 partits que ha disputat aquesta temporada, Siakam ha aconseguit una mitjana de 25,1 punts, 8 rebots i 3,6 assistències. A més, l’aler Norman Powell va patir en el mateix partit contra els Pistons una subluxació de l’espatlla esquerra que l’apartarà de les pistes per un temps indefinit, va dir l’equip canadenc.

Temes:

Marc Gasol