NBA

Enèsima exhibició de Doncic

L'eslovè brilla en la victòria dels Mavericks davant dels Rockets amb 41 punts i 10 assistències

aguasch50978313 dallas mavericks forward luka doncic  77  slaps his chest af191119101324

aguasch50978313 dallas mavericks forward luka doncic 77 slaps his chest af191119101324 / Richard W Rodriguez

1

Luka Doncic ha tornat a meravellar a l’NBA amb una altra magnífica actuació en el partit entre els Mavericks i els Rockets. El duel texà se l’han emportat els Mavericks de Dallas (137-123) amb el segell de l’eslovè, que ha anotat un total de 41 punts i ha repartit 10 assistències.

Per la seva banda, James Harden ha anotat 32 punts i ha repartit 11 assistències, però ha estat horrorós des de la línia de tres. En canvi, Doncic ha tingut el seu dia i ha tornat a deixar clar que de moment continua creixent a passos gegantins i que no té sostre. S’està consagrant com un dels millors jugadors d’aquesta temporada i, fins i tot, podria optar al MVP de la lliga regular si segueix a aquest nivell.

Duel texà

Els Rockets i els Mavericks comparteixen el mateix estat, Texas, i aquesta matinada passada s’han enfrontat al Toyota Center de Houston. El partit no ha tingut gaire història, ja que els Mavericks han dominat el matx amb un Doncic molt inspirat. La falta d’encert dels Rockets ha minvat les seves possibilitats.

Els locals han concedit 74 punts fins al descans, massa punts per poder guanyar un partit, i la defensa dels Rockets no ha funcionat. Russell Westbrook va estar més encertat a la pista que el seu company d’equip Harden, però, tot i així, no van poder fer res per evitar que Doncic fes de les seves.

En els últims minuts de partit, els Rockets van reduir la distància de punts, però es van trobar amb Doncic estel·lar que va sentenciar el partit.

No té sostre

Doncic continua progressant i actualment és un dels millors jugadors de la lliga. No només és un gran anotador, sinó que les seves xifres gairebé sempre estan vorejant el triple doble en molts partits. A més, el seu equip funciona aquest any i estan al quart lloc de la conferència oest.

Cal veure si Doncic segueix aquesta progressió i es manté amb aquests números durant tota la temporada. Si ho fa, no hi ha dubte que lluitarà per emportar-se el trofeu al millor jugador de la temporada regular.