REFORÇ D'ALTURA

Alen Omic jugarà en el Divina Joventut la pròxima temporada

El pivot eslovè, de 27 anys i de 2,16 m, compta amb àmplia experiència en la Lliga ACB

omic

omic

1
Es llegeix en minuts

El pivot eslovè Alen Omic jugarà la pròxima temporada en el Divina Seguros Joventuti es converteix en el primer fitxatge dels verd-i-negres per a la pròxima temporada, segons ha informat el club català. L’eslovè firma fins al 30 de juny del 2020.

Omic és un pivot de 27 anys i de 2,16 d’alçada amb experiència aenla Lliga Endesa, perquè va jugar en l’Herbalife Gran Canària (2015-2016), en què va fer una mitjana de 12,3 punts i 6,9 rebots per partit, i en l’Unicaja de Màlaga  (2016-2017), on va arribar cedit de l’Anadolu Efes  ja començada la temporada.

Notícies relacionades

Per alJoventut, el fitxatge d’Omic és "il·lusionant" i la considera una incorporació "clau" per competir a Europa. La Penya jugarà la pròxima temporada l’Eurocup, torneig que Alen Omic va guanyar amb l’Unicaja el 2017.

L’internacional eslovè arriba a Badalona procedent de l’Olimpia Milà, equip de l’Eurolliga en el qual va acabar la temporada després d’haver-la començat en l’Estrella Roja de Belgrad i d’haver-la continuat en el KK Buducnost, en què també va jugar la màxima competició europea de clubs.