LA FINAL DE LA COPA DEL REI DE BÀSQUET

El Madrid vol que l'ACB admeti l'error

El club estudia entre les opcions si no hi ha rectificació consultar als socis si deixa l'ACB

raul47007484 graf9290  madrid  17 02 2019   los jugadores del real madrid190218013534

raul47007484 graf9290 madrid 17 02 2019 los jugadores del real madrid190218013534 / Mariscal

2
Es llegeix en minuts

L’enuig del Reial Madrid és important. Als despatxos i al vestidor. La derrota a la final de Copa davant el Barça en un final marcat per les decisions errònies dels col·legiats, que va perjudicar els dos equips, va arribar aquest diumenge al director de la secció, Juan Carlos Sánchez, que va afirmar que el club exigirà a l’ACB que faci un comunicat assumint l’error de l’última decisió.

“No podem callar després de dos errors en dos anys”, va dir Sánchez al·ludint també a la final de Copa perduda fa un any a Las Palmas, en què els madridistes reclamen que hi va haver una falta de Claver a Taylor a l’última acció que no va ser assenyalada.

“Tap legal”

Juan Carlos Sánchez va sortir al rescat a l’afirmar que "no ha sigut falta, sinó un tap legal. És el segon any que passa una desgràcia contra el Reial Madrid. Em sembla que hem vist 'instant replay', o no els han posat les imatges que jo tinc al meu mòbil [als àrbitres] o no ho sé", va dir. L’empipada que va arribar també a alguns jugadors, com Reyes, podria portar els dirigents blancs a consultar als socis si deixen l’ACB en cas que no hi hagi rectificació

Sobre la possible falta prèvia de Randolph a Singleton, Sánchez no va voler entrar en la qüestió. "Aquí no es jutgen les accions prèvies, sinó el que hi ha. És un tap legal de Randolph. Jo no sé com s’ha d’anomenar a això. El que crec és que és una jugada legal. Cada un que pensi el que hagi de pensar", va indicar.

El director de la secció madridista va comentar que havien demanat a l’ACB un comunicat oficial donant una explicació. "L’única reclamació que tenim és el dret a la rebequeria, però volem que se’n prengui nota i perquè la veuen dos o tres àrbitres i que prenguin una decisió que no és correcta, és inacceptable", va apuntar.

Notícies relacionades

"Li he demanat a l’ACB que faci un comunicat oficial dient que s’han equivocat en aquesta jugada. No vull que un error que es va produir a Gran Canària i un altre a Madrid es torni a produir. “¡No podem callar ja!", va afegir.

"No és tap, és rebot", es va limitar a dir l’entrenador del Reial Madrid, Pablo Laso, sobre la polèmica última jugada que va decidir a favor del Barcelona Lassa el títol.  L’únic que va afegir Laso és que aquesta jugada "és la que decideix la Copa del Rei" i que els àrbitres només li van dir sobre l’acció del pivot croat que era "falta" malgrat que dos jugadors seus que eren molt a prop van celebrar el triomf perquè ho van veure molt clar.