Els accionistes del Joventut de Badalona examinen Morales

La junta general ordinària haurà d'examinar els comptes anuals i la gestió del consell d'administració el primer any complet de l'exjugador en la presidència

morales

morales

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Els accionistes del Joventut de Badalona SAD estan convocats aquest diumenge a la sala de premsa del Palau Olímpic per aprovar els comptes del primer any complet de mandat de Juan Antonio Morales. Serà la primera junta general ordinària de l’entitat verd-i-negra amb representants d’Scranton Enterprises al consell d’administració després de convertir-se en accionista majoritari del club.

Els principals punts de l’ordre del dia serà l’examen i aprovació dels comptes anuals i la gestió del consell d’administració referit a l’exercici tancat el passat 30 de juny, i la lectura i aprovació del pressupost d’aquesta temporada.

Notícies relacionades

L’assemblea posarà fi a un any convuls a la Penya, el consell d’administració del qual va arribar a sotmetre a votació entre els seus accionistes la liquidació de l’entitat. Uns mesos després, el Joventut va veure la sortida del túnel amb l’acord al qual va arribar amb el grup inversor Scranton Enterprises, vinculat a la família Grífols, que va adquirir la major part d’accions del’ampliació de capital de 3,6 milions d’euros que asseguraven la viabilitat econòmica del club.

Duel per la Copa

La junta d’accionistes se celebrarà abans del partit entre la Peya il’Iberostar Tenerife (12.30 h), un duel directe pensant en la classificació per a la Copa. “Competir amb el Tenerife té molt mèrit, ja que són un equip amb un nucli de jugadors importants que fa anys que està fent les coses bé”, va destacar el tècnic verd-i-negre,Carles Duran.

Temes:

Joventut