LLIGA ENDESA

El Barça dosifica les seves forces contra el Manresa

Vezenkov destaca en el contundent triomf blaugrana amb molts minuts per als reserves (84-57)

 

  / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
LUIS MENDIOLA / BARCELONA

A les portes del partit més decisiu de la temporada, el de dijous a la pista del Zalguiris, on un triomf  li donarà el bitllet per a la 'final four' de l'Eurolliga, el Barça ha economitzat esforços a la Lliga Endesa i ha utilitzat els suplents per resoldre la visita de l'ICL Manresa, un equip que venia d'un triomf esperançador a Badalona, però que no ha pogut plantar oposició, immers en una lliga molt diferent dels blaugranes, la de la salvació, i amb recursos infinitament més limitats.

Amb Navarro novament descartat, Ribas de baixa i Doellman reservat a la banda per uns problemes al soli (Dorsey ha ocupat la seva plaça per debutar a la Lliga), Pascual ha donat més presència a jugadors menys habituals com Samuels, Vezenkov i Eriksson, però l'equip a penes se n'ha ressentit davant l'equip del Bages, que encara arrossega les baixes de Montañez i Sandul.

SÒLID SATORANSKY

L'ala pivot búlgar, de 20 anys, ha aprofitat l'ocasió per demostrar les seves condicions i reivindicar-se una vegada més amb els seus 13 punts i 7 rebots, en la línia de la setmana passada contra el Retabet Gipuzkoa (va acabar amb 15 punts i 8 rebots ). Però també ho han fet Satoransky (13 punts, 7 assistències), Abrines (13 punts, 3 de 5 en triples) i Oleson (13 punts, 4 rebots,  amb 4 de 6 en triples).

L'aparició d'aquests tres jugadors en diferents fases del partit ha donat molta solidesa al Barça, que ja ha marcat diferències des del primer quart (20-10) i després s'ha dedicat a madurar la seva superioritat amb marges còmodes, que els manresans han aconseguit reduir en algun moment (51-37, m. 28), però que han acabat convertits en un sever repàs.   

Notícies relacionades

FC Barcelona: Satoransky (13),  Oleson (13),  Abrines (13), Samuels (7), Tomic (6) -cinc inicial-, Dorsey (2), Vezenkov (13), Eriksson (5), Diagne (2), Arroyo (10), Perperoglou (-).

ICL Manresa: Hernández (1), Foster (5), Grigonis (7), Flis (4), Musli (14) -cinc inicial-, Auda (12), García (2), Barrera (3), Costa (3), Jou (-), Otverchenko (6).