Atropellament a Bellvitge-Gornal i retards en el servei

Un tren de Rodalies estrando en la estación Bellvitge-Gornal

Un tren de Rodalies estrando en la estación Bellvitge-Gornal / Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diverses línies de Rodalies de Catalunya van registrar retards ahir a la tarda a causa de l’atropellament d’una persona a l’estació de Bellvige-Gornal, situada a l’Hospitalet de Llobregat. L’incident va afectar la circulació dels trens de la línia R2, però també dels regionals de les línies R14, R15, R16 i R17, que uneixen Barcelona amb el sud de Catalunya, passant pel Garraf.

La persona atropellada va ser un home jove i es va produir en un dels extrems de l’estació. L’incident va provocar moments de tensió, com quan un altre tren va acudir a rescatar els passatgers del comboi que haviaa atropellat l’home, però una de les portes va quedar encallada, de manera que no podia arrencar. Això va causar retards a l’hora de recuperar la freqüència de trens programats que paraven a l’estació.

Vies sense servei

Notícies relacionades

L’avaria de la porta va fer que dues de les tres vies de l’estació de Bellvitge-Gornal quedessin sense servei i la resta de combois, molts de línies regionals, passessin per l’estació sense parar. Moltes persones van decidir creuar les vies, un comportament imprudent per la freqüència dels trens i per la càrrega elèctrica que contenen les vies.

El 2010, un tren va arrossegar un grup que creuava les vies al baixador de Castelldefels Platjaa durant la revetlla de Sant Joan. Van morir 12 persones i 17 van resultar ferides.