La previsions apunten a temperatures altes i pluges a l’interior

La previsions apunten a temperatures altes i pluges a l’interior

Pixabay

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La previsió per a la nit de demà, que al principi apuntava a una probabilitat pràcticament nul·la de pluges, s’ha transformat i podrien registrar-se xàfecs locals a l’interior. Segons les previsions d’ahir a la tarda del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), la inestabilitat que des de dimecres ha deixat xàfecs acompanyats de pols sahariana a diversos punts de Catalunya no desapareixerà del tot, "fins i tot sembla que podria accentuar-se de cara a diumenge acompanyant un nou descens de la temperatura", diuen en l’agència.

Notícies relacionades

Durant la revetlla s’espera cel clar a la meitat sud de Catalunya, amb nuvolositat a les comarques del nord (tant al litoral, amb més volum d’aigua, com també a l’interior) i precipitacions a les zones pròximes al Pirineu. "Fins a mig matí s’espera que caiguin alguns xàfecs febles en punts de la meitat est, localment moderats al litoral central. A partir de llavors és possible algun xàfec local a l’interior del quadrant nord-est. Acumularan quantitats escasses o poc abundants de precipitació", assenyalen des del Meteocat.

Quant a les temperatures, aquestes oscil·laran al voltant dels 25 graus en ciutats com Barcelona i Girona, mentre que a Lleida les màximes podrien situar-se fins i tot per sobre dels 30 graus.

Temes:

Barcelona Girona