BADALONA

Mor en un foc un home relacionat amb el veí de Vic decapitat

ccr--crulla-can-ruti

ccr--crulla-can-ruti

1
Es llegeix en minuts
Germán González
Germán González

Periodista.

ver +
Gerardo Santos
Gerardo Santos

Ubicada/t a Badalona, Santa Coloma, Mataró, Martorell, Esplugues i Vilanova i la Geltrú

ver +

Els Bombers de la Generalitat van treballar dilluns a la nit en l’extinció d’un incendi d’un habitatge al carrer de Granada, a Badalona, en què va morir una persona que podria ser Óscar A. L’avís del foc es va rebre a les 01.35 hores. Les primeres hipòtesis apunten que va ser un incendi intencionat, tot i que els Mossos investiguen les causes, a més d’examinar el cadàver, que va quedar en mal estat.

Notícies relacionades

Fonts policials apunten a aquest diari que la víctima de l’incendi està relacionada amb l’assassinat i la decapitació d’un veí de Vic, Joan Pere Madurell. El crani de Madurell va ser trobat a Badalona al març en una zona de Can Ruti, mentre que unes setmanes més tard es van trobar al districte de Gràcia de Barcelona restes humanes que podrien ser de la víctima. La investigació està sota secret de sumari.

Óscar A., que residia al pis incendiat, havia sigut interrogat pels Mossos en diverses ocasions, ja que va ser l’última persona que va veure amb vida Madurell. De fet, hi ha missatges d’àudio del desaparegut a la seva nòvia, que resideix a Santa Coloma de Gramenet, en què se sent el mort en l’incendi. La víctima, que els veïns recordaven com a conflictiu, acumulava 19 detencions per delictes com intent d’assassinat i robatori amb violència.