S’obre al públic el nou parc de la Colònia Castells

Parc de la Colònia Castells / AJUNTAMENT DE BARCELONA

Parc de la Colònia Castells / AJUNTAMENT DE BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El parc de la Colònia Castells, al districte de les Corts, va obrir ahir al públic després de finalitzar les obres d’aquesta nova zona verda, de salut, esbarjo i jocs infantils, segons va assenyalar en un comunicat l’Ajuntament de Barcelona. El nou espai, amb més de 9.000 metres quadrats, que ha requerit un pressupost de 3,64 milions d’euros, està format per una plaça rodona, horts, una zona de jocs infantils, un circuit de salut, una àrea per a la gent gran, un camí de formigó per als vianants i una pèrgola per aportar un espai amb ombra.

Notícies relacionades

Una de les actuacions del projecte ha sigut la conservació de nou cases de l’antiga colònia per posar en valor la memòria històrica del parc i del districte de les Corts.

Les obres han incorporat parterres que infiltren l’aigua de la pluja per recarregar els aqüífers i s’hi han plantat 161 arbres nous, com ara xicrandes, tipuanes, iuques, bellaombres i nespres del Japó. El parc es va inaugurar amb una Festa de la Primavera que incloïa activitats sobre la natura, l’agricultura ecològica i la biodiversitat.