ACCIDENT

Dol al port de BCN per la seva popular venedora de cupons

Dol al port  de BCN per  la seva popular venedora  de cupons

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
J. r.

Els treballadors del port de Barcelona estan de dol per la sobtada i desgraciada mort de Carol García, popular venedora de cupons de l’ONCE i veïna del barri del Raval, també coneguda per estibadors, oficinistes i altres empleats per cuidar dels gats dels carrers que pul·lulen entorn dels molls. La jove va morir ahir per una fatalitat: García va caure de la bicicleta que conduïa, amb tanta mala sort que es va desplomar davant un camió que la va arrossegar. El conductor no va poder fer res per esquivar-la.

Notícies relacionades

"Va ser un infortuni", van comentar al port. L’Autoritat Portuària va expressar les seves condolences ahir. "Formava part de la gran família de la comunitat portuària de Barcelona, ja que recorria totes les instal·lacions i terminals venent els cupons de l’ONCE", va recordar.

El Port de Barcelona va ressaltar que la noia també era "una gran amant de la colònia de gats" que vaga pels embarcadors. Els seus amics la descriuen com una lectora voraç, sempre curiosa pel que passava al seu voltant. Calculava que recorria uns 20 quilòmetres al dia en bici per vendre cupons i mimar els gats.

Temes:

Barcelona ONCE